> Home > Cursussen

Overzicht cursussen


Teamtraining in de mondzorg

Kwaliteit lever je samen. Ieder individu van het team is een belangrijke schakel in het totale proces om hoogwaardige kwaliteit van zorg te leveren. In hecht teamverband leveren mensen betere prestaties dan alleen.

Lees verder


Cursus Infectiepreventie voor mondzorgpraktijken

Roozeboom consulting heeft n.a.v. de nieuwe richtlijn infectiepreventie voor mondzorgpraktijken (2016) een eendaagse cursus ontwikkeld.


Lees verder


Cursus infectiepreventie voor mondzorgpraktijken bij u op locatie

Wilt u uw medewerkers trainen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie, dan kunnen wij dit door middel van een interne cursus voor u verzorgen.

lees verder


Voedselveiligheid (Zelfstudie)

Zorginstellingen dienen te voldoen aan de Warenwet regeling Hygiëne van levensmiddelen. Het komt er op neer dat deze instellingen moeten aantonen, dat het voedsel dan hun cliënten gebruiken veilig is. Daarvoor kan binnen de instelling een voedselveiligheidssysteem zijn opgezet.

lees verder


Bedrijfshulpverlening

In het kader van de Arbo-wet is de werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van de medewerkers in het bedrijf. Hiervoor dient men bedrijfshulpverleners (BHV'ers) op te leiden.

lees verder


Interne Auditing

Eén van de eisen van de HKZ en ISO is dat het kwaliteitssysteem minimaal één keer per jaar wordt geaudit. Tijdens de tweedaagse cursus wordt u geleerd hoe u een interne audit moet voorbereiden, uitvoeren en rapporteren.

lees verder


Verbetermanagement

Eén van de doelstellingen van kwaliteitsmanagement is dat men wil leren van de fouten die er worden gemaakt. Dit zogenaamde verbetermanagement komt in vele bedrijven niet echt goed uit de verf.

lees verder


Betaalbaar ISO certificeren
in de zorgCursusinformatie

Wilt u meer weten over één van onze cursussen? Bel ons of stel uw vraag via het Contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.


- Als het gaat om kwaliteit! -

KeyOne Webdesign Groningen