> Home > Diensten > ONT branche certificering

ONT branche certificering

Roozeboom Consulting heeft in opdracht van de ONT een kwaliteitshandboek ontwikkeld op basis van de ISO 9001 kwaliteitsnorm. Door middel van een speciaal hiervoor ontwikkelde cursus kunnen wij in ± 2 maanden dit kwaliteitshandboek aanpassen en invoeren in uw organisatie. Het traject wordt afgerond met een audit.

Het traject bestaat uit de volgende stappen

Stap 1: De cursus

We starten met een plenaire sessie (groepsgrootte 10–20 personen).
In één dag zullen de basisprincipes van kwaliteitsmanagement worden uitgelegd. Tijdens de cursus past u het standaard handboek handmatig aan, aan uw praktijksituatie. Roozeboom Consulting zal uw handmatige correcties beoordelen en verwerken, waarna het door ons aangepaste handboek aan u wordt opgestuurd.

Stap 2: De begeleiding bij u in de praktijk

Het 2e gedeelte bestaat uit een training bij u in het bedrijf.
In één sessies van ± 4 uur wordt u getraind in het invoeren en onderhouden van het kwaliteitssysteem in uw bedrijf. Dit gebeurt aan de hand van talrijke praktische voorbeelden. Deze individuele trainingssessies worden gehouden op een door u nader te bepalen tijdstip.

Stap 3: De audit

Het traject wordt afgerond met een audit bij u in de praktijk. Hierbij wordt getoetst of de werkwijzen zoals beschreven in handboek ook worden nageleefd. Bij akkoord wordt het ONT branche certificaat aan u verstrekt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wilt u meer weten over het ONT branche certificaat voor tandprothetici praktijken? U kunt ons bereiken op 050-4064040 of stel uw vraag via het Contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 Betaalbaar ISO certificeren
in de zorg

- Als het gaat om kwaliteit! -

KeyOne Webdesign Groningen