> Home > Servicelinks > Over ons

Over Roozeboom consulting

Wie zijn wij?

Roozeboom Consulting is een landelijk opererend organisatie-adviesbureau met als specialisatie kwaliteitsmanagement en heeft ruim 12 jaar ervaring in de mondzorg. Zevenhonderd tevreden mondzorgpraktijken belonen ons met gemiddeld een 8,2 voor onze dienstverlening. Wij begeleiden organisaties bij het opzetten, invoeren en onderhouden van kwaliteitssystemen en zijn gespecialiseerd in NEN-EN-ISO 9001- en HKZ-certificatieschema’s.

Onze methoden brengen helderheid in uw organisatie en geven uw medewerkers meer houvast, met als uiteindelijk doel: meer winst, door minder fouten, tevreden klanten en gemotiveerd personeel. Onze kracht is u te helpen uw organisatie stap voor stap slagvaardiger te maken.

Eenvoud en klantgerichtheid

Verwacht u van ons geen complexe systemen, want eenvoud en klantgerichtheid staan bij ons centraal. Onze oplossingen zijn pragmatisch, doelmatig en zorgvuldig afgestemd op uw klanten en organisatie. Eén van onze belangrijkste speerpunten is dan ook het creëren van draagvlak. Zo verzorgen wij ook opleidingen, trainingen, workshops en informatiesessies.

Bestanden

CV Vincent Roozeboom

- Als het gaat om kwaliteit! -

KeyOne Webdesign Groningen