Uw tandartspraktijk binnen drie maanden op orde

Roozeboom consulting biedt u een bewezen oplossing met een tevredenheidsgarantie! Negenhonderd tandartsen, orthodontisten, implantologen en parodontologen gingen u voor!

Waarom protocolleren en certificeren?
Controles van inspectie, onderscheiden in de markt, behoefte aan duidelijke werkafspraken in de praktijkorganisaties en eisen van zorgverzekeraars. Allemaal goede redenen voor het invoeren van een kwaliteitssysteem (kwaliteitshandboek).

Tandarts in haar praktijk

Onze aanpak
Met behulp van kwalitatief zeer goede voorbeeld protocollen, het trainen van uw medewerkers en de  individuele begeleiding bij u in de praktijk, kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten en invoeren van een kwaliteitshandboek volgens de ISO 9001 (health care) en de HKZ norm.

Eerste bezoek
Een ééndaagse kwaliteitsmanagementtraining voor 1 of 2 medewerkers van uw praktijk. Tijdens deze dag krijgt u de basisprincipes van kwaliteitsmanagement uitgelegd en gaan wij uw persoonlijke kwaliteitshandboek samenstellen. Onze adviseur stelt het handboek voor u op.

Tweede bezoek (na 6 weken)
Eén van onze adviseurs komt bij u langs in de praktijk, om u en uw medewerkers te trainen en te begeleiden bij het invoeren van het eigen kwaliteitshandboek. De adviseur voert tevens een checkup uit t.a.v. de WIP.  Tijdens de invoeringsfase wordt er door Roozeboom consulting een patiënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd (KRT erkend).

Derde bezoek (na twaalf weken)
Na 12 weken wordt het kwaliteitshandboek door ons getoetst in de praktijk, middels een audit. Wanneer de audit met goed gevolg is afgerond, kan uw praktijk gratis ISO 9001 worden gecertificeerd.