Online cursus Infectiepreventie voor de mondzorg

Roozeboom consulting heeft als onafhankelijk bureau een praktische ééndaagse cursus ontwikkeld op basis van de nieuwe richtlijn Infectiepreventie voor mondzorgpraktijken (2016).

De ééndaagse cursus bestaat uit twee delen, te weten:

Een theoretisch gedeelte
In dit gedeelte wordt de nieuwe richtlijn Infectiepreventie voor mondzorgpraktijken (2016) met u doorgenomen aan de hand van een groot aantal praktijkvoorbeelden en de laatste ervaringen met IGJ

In de cursusmap zit een uitgebreide hand out om te gebruiken als naslagwerk bij u in de mondzorg praktijk.

Een praktisch gedeelte
Het tweede gedeelte van de cursus vindt plaats aan de hand van foto- en filmmateriaal. De cursusleider zal u uitleggen hoe u bij de diverse behandelingen, logistieke handelingen en schoonmaak activiteiten hygiënisch werkt. Een complete set met schoonmaakprotocollen wordt meegeleverd in de cursusmap. Deze protocollen zijn eenvoudig te integreren in uw kwaliteitshandboek.

Doelgroep
Tandarts, Orthodontist, Implantoloog, Praktijkmanager, Assistent, Tandprotheticus, Mondhygiënist

Cursuslocaties:
Online

Cursustijden:

Zaterdagen van 9.00 tot 15.30 uur

 KRT punten: 5 | KRM punten: 5 | KRTP punten: 7

Tevens ontvangt u aan het einde van de cursus een certificaat.

Cursusleiders: Rogier Becker (adviseur en hygiënist)

Kosten: 400 euro per persoon (geen btw)

Aanmelden
Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare cursusdata. Bij iedere datum wordt het aantal nog beschikbare plaatsen getoond. U kunt zich op eenvoudige wijze aanmelden door te klikken op de gewenste datum en het formulier in te vullen.

Door op “Verzenden” te klikken verstuurt u de ingevulde gegevens naar de bureaumanager van Roozeboom consulting en ontvangt u ter bevestiging een email van uw aanmelding.